سقف عرشه فولادی

در این روش پس نصب ورقهای عرشه فولادی و اجرای گلمیخ و دوربندب با فلاشینگ و آرماتوربندی، به کمک دوربین و یا ترازیاب بتن به وسیله پمپ هوایی و یا زمینی ریخته، سپس تسطیح و رگلاژ می گردد.

این مرحله آخرین مرحله‌ی اجرای سقف‌های عرشه فولادی بوده و در آن بتن سبک یا معمولی به کار گرفته می‌شود.

مهم‌ترین نقص این سیستم این است که در صورت نصب نادرست یا استفاده از ورق‌های نازک و بی کیفیت، احتمال لرزش سقف و انتقال صوت وجود دارد. علاوه بر این، اجرای این سیستم در سازه‌های بتنی کمی دشوار بوده و اکثر کارگران و استادکاران با سیستم اجرا و نصب این نوع سقف آشنا نیستند، در نتیجه به نیرو متخصص و ماهر جهت اجرا آن نیاز است که خود هزینه بالایی را به پروژه تحمیل می‌کند.

این نوع سقف‌ها دارای قالب فولادی دائمی هستند که مربوط به بتن ریزی دال کف است. این کار سبب می‌شود تا قالب‌گذاری‌های موقتی حذف شده و در نتیجه در هزینه و وقت صرفه‌جویی شود.

لازم به ذکر است که شما میتوانید یک نمونه از صدها پروژه اجرایی سقف عرشه فولادی را که توسط شرکت ساختمانی فرتاک ویژن انجام شده سقف عرشه فولادی است را در ویدیو ذیل مشاهده بفرمایید.

برای مهار فلاشینگها از سیم آرماتور بندی و اتصال آنها به گلمیخها و یا از تسمه های گالوانیزه و مهار به گام فوقانی ورق عرشه فولادی استفاده مینمایند.

رتبه بندی طبق این شاخص برای هر محصول متفاوت بوده و انتخاب اصلح توسط توسط کارفرما انجام می‌گیرد. این دسته از سقف‌ها برای استفاده در سازه‌های تاسیساتی بزرگ که کنترل صدا مشکل ساز است مناسب بوده و در ساخت زمین‌های ورزشی گنبدی نیز استفاده می‌شود چرا که قابلیت اجرا به صورت منحنی برای آن وجود دارد.

خصوصیات فیزیکی مانند: ضخامت ورق گالوانیزه به کار رفته به عنوان ورق عرشه فولادی در سقف عرشه فولادی

تنها مشکل این است که به دلیل هزینه تولید بالا، همه تولیدکنندگان عرشه توانایی تولید چنین پروفیل‌هایی را ندارند.

مهندس طراح عرشه باید الزامات مقاوت در برابر حریق را در طراحی سقف عرشه فولادی در نظر بگیرد. الزامات حریق ممکن است حاکم بر مقادیر مقاومت و جرم حجمی بتن باشد.

* وزن میلگرد نمره ۸ با چشمه های ۳۰*۳۰ برای هر متر مربع با احتساب پرت و اورلپ حدود ۲٫۸۰۰ کیلوگرم.

در سقفهای مرکب عرشه فولادی، ورق فولادی گالوانیزه ذوزنقه ای آجدار، علاوه بر اینکه المان کششی محسوب می گردد به عنوان تاوه (قالب) ماندگار در سقف باقی مانده و علاوه بر زیبایی در زیر سقف، باعث افزایش فواصل تیر فرعی تا ۴ متر بدون نیاز به جک زنی و شمع گذاری می باشد.

از این سیستم در سازه‌های شیب دار یا دارای انحنا نیز استفاده می‌گردد.

در واقع پالمر برای تولید این نوع سقف از آهنی با درصد کربن بسیار پایین که با گذشت سالها این آلیاژ حالا جای خود را به فولاد نرم داده است استفاده می کرد.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “سقف عرشه فولادی”

Leave a Reply

Gravatar